Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Κηπουροί… σε κατακόμβες!!!

Βρε παιδιά θα μας πει κανείς τι γίνεται με το υπερσύγχρονο ιδεαλιστίκ ΠΑΣΟΚ. Μα τόσο χορτάρι έπεσε που προσέλαβε μέσα σε μια νύχτα του κόσμου τους κηπουρούς; Ή μήπως είναι «γκασμάδες» που το πρωί ντύνονται κηπουροί και το βράδυ σαν τυφλοπόντικες, ανοίγουν… λαγούμια;

Λες να βγάλει κάνα νόμο ο Γιωργάκης περί υπαίθριων συναθροίσεων, για να τορπιλίσει τις συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων»; Για όλα είναι ικανός αυτός, αρκεί να μην κουράζει το μυαλό του και φορτίζει αρνητικά τον ψυχικό του κόσμο. Και όσο πλησιάζει η «καυτερή» Τετάρτη και οι κηπουροί του τον πληροφορούν ότι «ζιζάνια» και «μαμούνια» θ’ αποκλείσουν τη Βουλή, χάνει το κανό κάτω από τα πόδια του, ο αθλητής!

Τώρα που πήρε τις εκλογές ο Ερντογάν στην Τουρκία, δεν ξέρω, πρέπει να χαιρόμαστε ή να βγάλουμε από το μπαούλο τα τσίγκινα βρακάκια; Αλλά τι λέω! Ας είναι καλά ο κουμπάρος του ο Κωστάκης. Γιατί αν περιμένουμε από το Γιωργάκη, φέξε μου και γλίστρησα. Αυτός ακόμα κοιτάζει με απορία τα πέδιλα του σκι που του είχε κάνει ο Τούρκος δώρο!

Το να αποκλείει αθλητικές εθνικές ομάδες από διεθνείς οργανώσεις, λόγω έλλειψης χρημάτων, όμως ξέρει να το κάνει δίχως ίχνος ντροπής, αδιαφορώντας και διαγράφοντας τα πάντα! Αυτός είναι ο ηγέτης μας, με το αθλητικό πνεύμα της πεντάρας, που βγάζει στο σφυρί ότι μυρίζει Ελλάδα, ως γνήσιος πλανόδιος.

Ο περίεργος