Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Θα τους τα κόψω…

Στην Αθήνα μες το κέντρο, φύτρωσε καινούργιο δέντρο, που έχει κατσαρόλες ως φύλλα και αγανάκτηση αντί για μήλα!
Ναι το άτιμο, φύτρωσε και δε λέει να το κουνήσει από εκεί. Ρίζες βγάζει και απλώνεται μέρα με τη μέρα, αντλώντας  «θυμό» από τα καμώματα των αδίστακτων της εξουσίας.
Αυτών που έχουν από δυο βίλες τουλάχιστον στα νησιά, γιατί  κάποιος τραγουδά καλά και έχει εισόδημα από κλαρίνα και βιολιά, αυτών που γυρίζουν τις θάλασσες με τα φουσκωτά, αλλά εισπράττουν γιαούρτια και αυγά, όταν έχουν το θράσος να το παίζουν κήρυκες της οκάς!
Και στα λουκούμια, στα κοψίδια και στ’ αναψυκτικά θα πούμε γεια, αφού ο «ταξιδευτής» θα τους ανεβάσει το ΦΠΑ, για να μας κόψει τα έξοδα τα περιττά, αυτά που θεωρεί ότι μας ανεβάζουν το ζάχαρο και τη χοληστερίνη πολύ ψηλά. Για την φτώχεια, την πίεση και τα εγκεφαλικά, ούτε λαλιά…
Τον έπιασε ο Κυριάκος τον παλμό της ιστορίας και ως απόγονος του «ώμου με το τικ», βγήκε στο μπαλκόνι και για να σώσει το τομάρι του, άπλωσε μπουγάδα. Μια μπουγάδα με πρόταση μείωση του αριθμού των βουλευτών, με κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης και με κομμένα πια τα αυτοκίνητα και τα κινητά, μια και το έχει πάρει απόφαση, ότι τέρμα τα αξιώματα με τα μαύρα τα λεφτά!

Υ.Γ. Σαν κωλοφωτιές λέγεται ότι θα την κάνουν με τα ελικόπτερα και τ’ αεροπλάνα τα παιδιά της «πολιτικής Σπιναλόγκας» με αυτά που θα δουν τα μάτια τους την Κυριακή το βράδυ…
Ο περίεργος