Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Παιδί… με πέτρα στη εντατική!

Στης Βουλής μας την αυλή, τριγυρίσει ένα παιδί, έχει ύφος σκυθρωπό και σουλούπι «σκοτεινό», δε μιλάει ελληνικά και ρετάρει και στο γεια…


ΑΜΑΛΙΑ: Με τόσο κόσμο βρε κορίτσια στις πλατείες, μέχρι και ο Ρουβάς θα έχανε τα λόγια του!

ΑΓΛΑΪΤΣΑ: Έλα καλέ φιλενάδα, τα παραλές. Απλά το παλικάρι δε μιλάει καλά τα ελληνικά,   γιατί τώρα μόλις άρχισε να τα μελετά και έχει πελαγώσει με το καλημέρα ανάμεσα στο αλλάζουμε και στο βουλιάζουμε…

ΧΑΪΔΩ: Καλά - καλά. Φρέσκα κουλούρια. Ξέρετε τι έχει να γίνει αγάπες μου με το που θα κατέβουν οι αγανακτισμένοι Παναθηναϊκοί στους δρόμους για να πείσουν το Σισέ να παραμείνει στην Παιανία!

ΚΑΤΙΝΑ: Γιατί έχει σκοπό να φύγει;

 ΧΑΪΔΩ: Όχι ότι το θέλει, αλλά φεύγοντας οι άλλοι Γάλλοι, θα μείνει μόνος ανάμεσα σε Έλληνες και σε Αργεντινούς που θα αφιχθούν με το Σκόκο οδηγό.

ΑΓΛΑΪΤΣΑ: Αυτά δεν είναι τίποτα. Τις εντυπώσεις, πάλι το mega θα τις κλέψει. Άννα Ανδριανού στο σενάριο της «Εξίσωσης» και επειδή όλοι μας είμαστε για την εντατική, ο Γιάννης ο Μπέζος έρχεται να μας σώσει με την «Κλινική περίπτωση» και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ: Μωρ φιλενάδα τι άκουσα; Έγινε ξενοδόχος ο Αλκαίος;

ΑΓΛΑΪΤΣΑ: Στη Μήλο γλυκιά και έχω ακόμα να σου πω ότι σύντομα θα δούμε το Μαζωνάκη στη μεγάλη οθόνη και τη Μαρινέλλα να τραγουδά μαζί με τη Θεοδωρίδου, «δίχως λόγο και αφορμή μου έκανες ρημάδι τη ζωή, μου έβαλες την Τρόικα να με επιτηρεί και άντε τώρα να βρεις πέτρα που θ’ ανοίξει να κρυφτείς»!


Το magazine της Κατίνας