Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Οι κηπουροί της μίζας!

Αμ καλά το λένε ότι ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται και τώρα που ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα με πρώτο και καλύτερο εκείνο των πολιτικών, όλοι κοιτάζουν να πετάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά του μιζοσυλλέκτη…

Βλέπεις από το πουθενά έρχεται και εκείνο το τσακάλι η Αικατερίνη Τσακάλου με το βιβλίο της που κυκλοφόρησε από τη «Real News» και τους στέλνει αδιάβαστους. Ρε τι Λαλάκης έπεσε με μαύρες σακούλες στην κατοχή του με δώρα της Siemens , τι Δρακοοικογένεια ξεφύτρωσε μέσα από τους γκρεμισμένους τοίχους της εξουσίας, αλλά και τι λάδι έπεφτε κάθε βράδυ, δε λέγεται αδερφούλη μου.

Καλλιεργητές είχαν γίνει αρκετοί όπως αναφέρει η κυρία, μοναδικοί στο να σπέρνουν ψίχουλα και να θερίζουν βίλες, πισίνες, κότερα αλλά και βραστήρες, χύτρες ταχύτητας και Jeep μαυριδερά!

Επειδή όμως τώρα με τα επαγγέλματα τα ανοιχτά θα κλείσουν «σπίτια», οι ειδικοί φρόντισαν να φιμώσουν όσα στόμα μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, με πρώτα θύματα τους ιερείς!

Από το κεράκι που θα ανάβουμε στην Παναγία να μας φυλάει  θα πληρώνονται και από τα έσοδα από γάμους βαφτίσια και κηδείες ,αφού δεν ήταν φρόνιμα και καλά υπάκουα  παιδία.

Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, δεν θα είναι έκπληξη να δούμε ένα γέροντα ρασοφόρο με το λόγο του να τους τινάζει  τα κασόνια με τα δώρα στον αέρα…

Ο περίεργος