Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Οι «αγανακτισμένοι»… τους βγάζουν στη σέντρα!

Με Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών πάνε να γλιτώσουν οι φωστήρες της πολιτικής την γκλίτσα του τσοπάνη και με ξαφνικές αισιόδοξες τοποθετήσεις, προσπαθούν να ηρεμήσουν τον κόσμο που έχει βγει στους δρόμους, άσχετα αν κάποιοι δημοκράτες ιδεαλιστές, την κάνουν γαργάρα!
Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κούνησε το μαντήλι και τονίζοντας ότι μπορούμε να περιμένουμε τα καλύτερα, έριξε τη στροφή του και με το που ήπιε μια γουλιά νερό, το έριξε και αυτός στα διλλήματα. Μέχρι και για αυτοκτονία της χώρας μίλησε ο δούλος του Θεού, ο περιστεροφόρος και άντε εσύ απόψε να πέσεις ήσυχος για ύπνο…
Και όσο αυτοί περιμένουν το αύριο, οι Ολλανδοί μας κρέμασαν ήδη κουδούνες και μας φύτεψαν και μία τουρκική σημαία στον τρούλο μιας εκκλησίας στη Σαντορίνη, για να στρώσουμε χαρακτήρα, αλλά πιο πολύ, για το κακό το μάτι βρε αδελφέ.


Η εν λόγω ιστορία έχει να κάνει με την εφημερίδα De Pers, που σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι εν όψει πτώχευσης, Τούρκοι επενδύτες λένε να μας αγοράσουν και φορώντας μας ένα φέσι, να μας αναγκάσουν για μια ακόμα φορά να γίνουμε τα γιουσουφάκια τους. Γιατρέ μου λες να πονέσω;
Σε ταβέρνα στη Σταμάτα, τυχαίο δε νομίζω, λέγεται ότι θα μαζευτούν καμιά τριανταριά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όχι για να βρουν λύση, αλλά για να ακούσουν τον Τηλέμαχο που θα απαγγείλει πράσινη ποίηση, με γαλάζιους στίχους και αριστερή χροιά!
Τα ωραία, αύριο αρχίζουν. Καληνύχτα Ελλάδα…
Ο περίεργος