Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

CHRISTMAS FAMILY PARK: το μεγάλο καπνιστήριο στη Μεταμόρφωση!!!


Ένας πολυχώρος έξυπνα διαμορφωμένος, έχει κλέψει τις καρδιές όλων των παιδιών και όχι μόνο, με τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που παρέχει σε κάθε επισκέπτη...


Ένα τεράστιο παγοδρόμιο μαγνητίζει τον επισκέπτη και τον έλκει κοντά του, για απίθανες φιγούρες, γιγάντια τραμπολίνο σου ανοίγουν την όρεξη για «πηδηματάκια»… συν τα αρκετά παιχνίδια, διαθέσιμα για γέλιο και χαρά, συνθέτουν ένα όμορφο πάζλ χαλάρωσης.

Όμως, το όλο αυτό υπέροχο σκηνικό καταστρέφεται από τη βλαχιά και η γυφτιά του Έλληνα, που δε σέβεται τίποτα, που γράφει στα παλιά του υποδήματα τις οδηγίες που υπάρχουν στο χώρο και κυκλοφορεί σα σούργελο του κερατά μ’ ένα τσιγάρο στο στόμα… δίπλα στα μωρά!

Ένας θερμαινόμενος χώρος, όπως προαναγγέλλει η αφίσα… γεμάτος καπνό από τσιγάρο, σε τέτοιο βαθμό που ο χώρος θυμίζει καπνιστήριο και όχι πάρκο παιδικής απόλαυσης.

Βλέπεις αγάπη μου, από τη στιγμή που  φόρεσε η αχλάδω τη μπότα ιππασίας, έριξε επάνω της ένα διάφανο σκουτί και πασαλείφτηκε με πατσουλιό άρωμα, κάπου πρέπει να το δείξει! Και από τη στιγμή που η εκκλησία σχόλασε νωρίς, ο συγκεκριμένος χώρος, της έπεσε κουτί!

Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας! Ένα συνονθύλευμα καταπιεσμένων, άξεστων αγροίκων, που στο διάβα τους παρασύρουν και εκείνους που έχουν αρχές και σέβονται το διπλανό τους, καθώς κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι οι «μικρές» αυτές ομάδες τσαλακώνουν την εικόνα της…



Ας ελπίσουμε τις υπόλοιπες ημέρες το κλίμα να αλλάξει και αυτός ο χώρος να μείνει αποκλειστικά για τα παιδιά!