Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κατασκευασμένα κάποια βραβεία



Τα καρφιά της για τις απονομές βραβείων που γίνονται στην Ελλάδα πέταξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με αφορμή...

κουβέντα που είχε για ένα βραβείο που πήρε η εκπομπή της στην Κύπρο.
«Τα βραβεία για σένα είναι σημάδι αναγνώρισης, είναι σημάδι φήμης;», την ρώτησε η Ναταλία Γερμανού και η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε φόρα.
«Εξαρτάται για ποια βραβεία μιλάμε. Αν είναι τα βραβεία στην Κύπρο που δεν φτάνουν εκεί τα lifestyle περιοδικά της Ελλάδας, μάλλον είναι αντικειμενικά. Κάποια βραβεία εδώ στην Ελλάδα είναι κατασκευασμένα, δεν ντρέπομαι να το πω, το έχω καταλάβει», είπε με ύφος.
Όπως είπε, το βραβείο για εκείνη αξίζει πάρα πολύ όταν προέρχεται από μια διαφανή διαδικασία.
«Ξέρεις ότι ο κόσμος σε αποδέχεται. Μπαίνει σε μια διαδικασία να πάρει ένα περιοδικό να σε ψηφίσει. Εγώ πιστεύω ότι εδώ στην Ελλάδα επηρεάζεται ο κόσμος από τα περιοδικά που στις σελίδες τους έχουν συνεχώς τα ίδια πρόσωπα», είπε.
Όταν μάλιστα ο Θέμης Γεωργαντάς την παρότρυνε να κάνει ένα… παπαράτσι εκείνη του απάντησε:
«Με έχουν πάρει πάρα πολλές φορές τηλέφωνο για να κάνω παπαράτσι και το έχω σκεφτεί, έχω μπει σ’ αυτή τη διαδικασία γιατί όλοι το κάνουν στο χώρο μας. Εγώ όμως έχω αφήσει πολλά πράγματα έξω από τα περιοδικά και σκέφτομαι ότι αν αρχίσω να δίνω κάτι μετά μπορεί να χάσω τον έλεγχο. Θα χάσω τη ζωή μου, την ελευθερία μου, τις επιλογές μου κι εγώ προτιμώ να ζήσω με την ψυχή μου»… (madata)