Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο άνθρωπος που θυσιάστηκε για την Ελλάδα…


Απολογισμό της κυβερνητικής του θητείας πραγματοποίησε με καμάρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος κατά την οποία υπερασπίστηκε το θεσπέσιο κυβερνητικό του έργο, καταγγέλλοντας, μάλιστα, εκβιασμούς από ΜΜΕ και τράπεζες… αντιγράφοντας για μια ακόμα φορά, πρόσωπα του παρελθόντος!
Χωρίς να αναφέρει τι πίνει και δε μας δίνει, ως άλλος Σημίτης έπλεξε από μόνος του το εγκώμιό του, για το καλό του και ανάθεμα αν ήξερε τι έλεγε!
«Πολλοί με παρεξηγούν. Θεωρούν την ευγένειά μου ως αδυναμία. Αλλά έχω πάρει τις πιο δύσκολες αποφάσεις των τελευταίων δεκαετιών. Στις άνανδρες επιθέσεις στην οικογένειά μου έχω να απαντήσω με μια φράση του Ανδρέα: "Εμένα θέλετε να χτυπήσετε; Εδώ είμαι"» είπε χαρακτηριστικά.
Το κακό είναι ότι το πιστεύει ότι λέει και δεν αποκλείεται, μέχρι να βγει ο νέος αρχηγός του κόμματος να στήσει έξω από το Καστρί και το άγαλμά του, με την επιγραφή «Ο άνθρωπος που θυσιάστηκε για την Ελλάδα», με ψέματα, παραμύθια και ταξίδια με λεφτά του εργάτη δούλου του!
Ο περίεργος