Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η ρουλέτα της αριστεράς…

Τζογαδόροι για το καλό της χώρας θέλουν να γίνουν όλοι οι αριστεριστές, με την ευχή η μπίλια της ρουλέτας να κάτσει σ’ ένα διψήφιο νούμερο για να έχουν και τα ανάλογα κέρδη, άσχετα αν δηλώνουν ότι το χρήμα είναι δημιούργημα και μέσο δράσης του καπιταλισμού!

Η Αλέκα γυρίζοντας από σπίτι σε σπίτι για να πει τα δικά της κάλαντα με την παρέα της, θέλει ένα 12% για ν’ αλλάξει σκελετό στα γυαλιά της, έχει σταμπάρει κάτι ροζουλί με στρασάκια στους βραχίονες και φιλοσοφία στα νέα ατίθασα παιδιά του κόμματος…
Ο Αλέξης με την νεολαία να τον στηρίζει γερά, θέλει να μπει δυναμικά με το 13% να ελπίζει ότι θα το πάρει με τον τσαμπουκά και τη φιλοσοφία του ροκά!
Και ο Φωτίνος με τα γκρίζα μαλλιά που έχει φάει την πολιτική και με ρεβίθια και με παστουρμά, αφού μάζεψε ό, τι κουλό, ζαβό, ξινό, πρωτοποριακό, αναρχικό, υγιεινό, καταπραϋντικό κυκλοφορούσε στην αγορά, ελπίζει και αυτός να κάνει άλμα πάνω από το 15% για να τους πει γεια.
Κι αν όλα πάνε αριστερά και φτάσει η Αλέκα να μας κυβερνά, τότε να δεις τι θα πει εργασία και χαρά, με το ΠΑΜΕ να μας κυνηγά με το βούρδουλα από το καφενείο της γειτονιάς!
Ο περίεργος