Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Tα Water Parks της Αθήνας που πρέπει να επισκεφθείς με τα παιδιά



Καλές οι παραλίες και τα κάστρα στην άμμο, όμως...
την ψυχαγωγία που προσφέρει στα παιδιά ένα Water Park -είτε αυτό βρίσκεται εντός θαλάσσης είτε εντός πισίνας- δεν την βρίσκεις πουθενά αλλού! Αν θέλετε να χαρίσετε στα παιδιά σας μια αξέχαστη μέρα με ξέφρενο παιχνίδι στο νερό και δροσερές βουτιές, σας παρουσιάζουμε τα 4 πιο δημοφιλή Water Parks της πόλης για να προγραμματίσετε την επόμενη βόλτα σας!

Wet Park, Bolivar
Στη θάλασσα του Bolivar Beach Bar ένα εντυπωσιακό πάρκο θα σας προσφέρει ατέλειωτα παιχνίδια και δράση κάνοντας την παραμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία! Για παιδιά από 6 ετών και πάνω η θαλάσσια αυτή παιδική χαρά προσφέρει φουσκωτά μέσα στην θάλασσα, θαλάσσια ποδήλατα με τσουλήθρα και μονά ή διπλά κανό για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στο νερό. Και όλα αυτά κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων ναυαγοσωστών και τη βοήθεια του προσωπικού που υπάρχει στον χώρο.
Wet Park
Πλαζ Ακτή του Ηλίου
Άλιμος
Τηλ.: 694 489 8910

Aqua e Sole, Άλιμος
Στον ξεχωριστό χώρο του Acqua e Sole θα κολυμπήσετε και θα παίξετε μαζί με τα παιδιά παιχνίδια μέσα και έξω από την πισίνα και θα κάνετε πολλές ομαδικές δραστηριότητες σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο και ασφαλή χώρο. Μπορείτε, επίσης, να διοργανώσετε εκεί και το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας, ενώ το all day open pool bar προσφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας ποικιλίες finger food, κρύα snacks, σαλάτες , παγωτά ή και γλυκά.
Aqua e Sole
Επτανήσου 8 & Καβάφη
Άλιμος
Τηλέφωνο: 210 9841527

On Aqua, Ακτή Βουλιαγμένης
Η απόλυτη "φουκωτή" εμπειρία σας περιμένει πάνω στη θάλασσα στην Ακτή Βουλιαγμένης. Στο θαλάσσιο πάρκο onΑqua, ένας μεγάλος αριθμός παιχνιδιών νερού, με χώρους για τρέξιμο, άλματα, τσουλήθρες και βουτιές θα χαρίσει σε εσάς και τα παιδιά σας ένα είδος θαλάσσιας αναψυχής που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε τα σωσίβιά σας, να ακολουθήσετε τις οδηγίες των υπευθύνων και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!
Τo On Aqua στην ακτή Βουλιαγμένης σας περιμένει!
Onaqua Sea Sports Park
Ακτή Βουλιαγμένης
Τηλέφωνο:  6984499444

Splash Water Park, Κόρινθος
Ένας διασκεδαστικός χώρος γεμάτος νερό και παιχνίδι υποδέχεται μικρούς και μεγάλους λάτρεις του καλοκαιριού στην Κόρινθο. Μόλις 40 λεπτά έξω από την Αθήνα, το Splash Waterpark είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από την ζέστη της πόλης και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Νεροτσουλήθρες, σωλήνες, φουσκωτά, αγώνες ταχύτητας περιμένουν όσους αγαπούν την περιπέτεια και το παιχνίδι, ενώ πισίνες, ξαπλώστρες και χαλάρωση δίπλα στη πισίνα εκείνους που ψάχνουν την ξεκούραση.
Τα παιδιά χαίρονται το καλοκαίρι παίζοντας με ασφάλεια σε πισίνες φτιαγμένες μόνο για εκείνα!
Splash Water Park
Ισθμός Κορίνθου
Τηλέφωνο: 6970389999 και 27410 71000