Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Αυτό που θέλεις στο κρεβάτι, αλλά διστάζεις να ζητήσεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου!!!


Μπορεί να μην μελετάς τον αστρολογικό...
του χάρτη πριν διαλέξεις σεξουαλικό παρτενέρ, αλλά σίγουρα έχεις μάθει το
ζώδιό του κι έχεις σκεφτεί πώς ήταν το σεξ με κάποιον άλλο που ήταν το ίδιο, ή έστω τι σου έχουν πει οι φίλες σου γι' αυτό.

Οι σεξουαλικές συμπεριφορές, δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα μπορούσαν να επηρεάζονται από την προσωπικότητά μας - άρα και το ζώδιό μας. Και αφού έχουμε ξεκαθαρίσει όλα όσα μπορούν να συνδέσουν το κρεβάτι με τον ουρανό, δες τι μπορεί να σε ταξιδέψει στον παράδεισο, ανάλογα με το πότε έχεις γεννηθεί.
Κριός
Σεξ σε δημόσιο χώρο: Όταν ο Κριός θέλει κάτι, το θέλει ΤΩΡΑ. Ένα στα γρήγορα στην τουαλέτα του μαγαζιού που τρώτε brunch, θα του αρέσει τρελά.
Ταύρος
Να γίνουν χάλια: Οι Ταύροι δεν φοβούνται να λερωθούν. Πάνω απ' όλα θέλουν μια εμπειρία που να ξυπνάει όλες τους τις αισθήσεις. Μην στέκεσαι απλά και κοιτάς το σιρόπι σοκολάτας.
Δίδυμοι
Ποικιλία: Οι Δίδυμοι θέλουν συνεχή φυσική και διανοητική διέγερση, αλλιώς θα βαρεθούν πολύ γρήγορα.
Καρκίνος
Ρόλοι: Οι περισσότεροι Καρκίνοι το έχουν πολύ με την υποκριτική, οπότε αν τους δώσεις την ευκαιρία να υποδυθούν κάποιον στο κρεβάτι, θα την αρπάξουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Λέων
Σεξ στη φύση: Τίποτα δε θα τρελάνει τόσο ένα Λιοντάρι, όσο το να βρεθεί για σεξ στο φυσικό του περιβάλλον: δωσ' του εξοχή και σεξ κάτω από τον ήλιο και παρ' του την ψυχή.
Παρθένος
Ταπείνωση: Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς. Στο κρεβάτι τους αρέσει να τους ταπεινώνουν, ώστε να μπορούν να δείξουν εκείνη την πλευρά του εαυτού τους που τους κάνει να νιώθουν εντελώς άχρηστοι.
Ζυγός
Πρωκτικό σεξ: Οι Ζυγοί είναι απελευθερωμένοι σ' αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, οπότε οποιαδήποτε σκέψη έχεις για κάποιο παιχνίδι σε αυτή την περιοχή, κάν' την πράξη.
Σκορπιός
Εξουσία: Οι Σκορπιοί θέλουν να δείχνουν ότι έχουν την εξουσία ακόμα και στο κρεβάτι και να νιώθουν ότι μπορούν να επιβληθούν στον παρτενέρ τους. Για την ακρίβεια, θέλουν να νιώθουν ότι ο άλλος τους ανήκει.
Τοξότης
Όργιο: Δεν υπάρχει κάτι που να αρέσει πιο πολύ σε έναν Τοξότη από το να συναντά ανθρώπους και να περνάει καλά με αυτούς, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει στο κρεβάτι.
Αιγόκερως
Καταπιεσμένες φαντασιώσεις: Οι Αιγόκεροι είναι οι πιο συνειδητοποιημένοι του ζωδιακού, οπότε όταν οριζοντιώνονται θέλουν να ξεφεύγουν από τα "πρέπει".
Υδροχόος
Sex toys: Οι Υδροχόοι λατρεύουν την τεχνολογία και τα gadgets, γεγονός που συχνά τους οδηγεί στο να θέλουν να δοκιμάσουν ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στα της σεξουαλικής ικανοποίησης που μπορεί να τους παρέχει αυτή τους η αδυναμία.

Ιχθύς
Απόδραση: Τα Ψαράκια θέλουν πολύ να είναι δημιουργικά στο κρεβάτι, γεγονός που μπορεί να τα οδηγήσει στο να αντιμετωπίσουν τη σεξουαλική πράξη σαν μια μορφή τέχνης (είναι άλλωστε)… (ladylike.gr)