Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Θεατές στο… «ΜΠΑΛΟΥ ΓΚΑΛΟΥ ΝΤΑΛΟΥ»


Στην πρεμιέρα του «ΜΠΑΛΟΥ ΓΚΑΛΟΥ ΝΤΑΛΟΥ» βρέθηκε...
ο Aylogyros News, στο θέατρο Αλκμήνη και διασκέδασε με τους μικρούς μας φίλους, χορεύοντας, τραγουδώντας και παίζοντας παντομίμα με τον Μπαλού, τον Γκαλού και τον Νταλού.


Τρεις καλοί φίλοι, ο ΜΠΑΛΟΥ ο παραπονιάρης ελεφαντάκος, ο ΓΚΑΛΟΥ ο κλαψιάρης ιπποποταμάκος και ο ΝΤΑΛΟΥ ο γκρινιάρης ρινοκεράκος, ολίγον τι τεμπέληδες και οι τρεις, περνάνε την ώρα τους αραχτοί. 
Δε σηκώνονται ούτε για να παίξουν με τους φίλους τους, ούτε για να βοηθήσουν τους γονείς τους με τις δουλειές του σπιτιού. 
Σηκώνονται μονάχα για να φάνε και, που και που, να κάνουν καμιά βουτιά στο ποτάμι.
Αποφασίζουν, λοιπόν, να αλλάξουν τη βαρετή ζωή τους και ξεκινούν για ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Μέση του Πουθενά! 
Στόχος τους; Να βρουν το Δέντρο που κρύβει τον πιο σημαντικό θησαυρό! Τι τους επιφυλάσσει όμως αυτό το ταξίδι; Τι δυσκολίες θα συναντήσουν; Και τι θα μάθουν τελικά από αυτή τους την περιπέτεια;


Το συμβολικό, γεμάτο νοήματα, παραμύθι της Έρης Ρίτσου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος, η Κωνσταντίνα Νικολαϊδη το μετέτρεψε σε θεατρική παράσταση άξια να την δουν οι μικροί μας φίλοι από 3 ετών έως 7, μεταφέροντας μηνύματα, όπως της φιλίας, της αλληλεγγύης, της ομαδικότητας και της συνεργασίας.
Μια παράσταση προσεγμένη προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, από τα απίθανα κουστούμια της Πολυτίμης Μαχαίρα, τη μουσική και τα τραγούδια της  Λίνας Ζηνά, τις χορογραφίες και την κίνηση της Χριστίνας Φωτεινάκη και φυσικά την ερμηνεία των Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Μαγδαληνή Παλιούρα και Αλεξία Στολιδάκη.
Αν δεν μπορείτε να πάτε, έρχονται αυτοί σε σας! Μαγικά, παραμυθένια, παιχνιδιάρικα… Καλέστε τους σε Παιδικούς σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Παιδότοπους, Πάρτι, Εκδηλώσεις και όπου αλλού μπορεί να φανταστείτε… Είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν…
Αν πάλι θέλετε να πάτε στο θέατρο Αλκμήνη, μπορείτε να τους απολαύσετε κάθε Κυριακή στις 14.00 και οργανωμένες παραστάσεις τις καθημερινές για νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.



Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 3428650 (θέατρο Αλκμήνη)
Facebook page: balu galu dalu
Website: www.a-priori.gr
Υπεύθυνη επικοινωνίας για σχολεία, συλλόγους και ομάδες:
Άντζυ Νομικού ( angienomikou@gmail.com)

Τηλ.: 6932 258073 

Καλλιόπη Γραμμένου
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Παιδαγωγός- Εμψυχώτρια
by Aylogyros news