Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε δουλειά, σας έχουμε μια πολύ καλή λύση!!!


Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για θέσεις εργασίας...
τώρα και στην Ελλάδα!
Τι ακριβώς είναι το Neuvoo:
Το neuvoo.gr είναι μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης θέσεων εργασίας στην Ελλάδα. Ξεκινώντας την ιστορία του από τον Καναδά, όπου το όνομα του είναι συνώνυμο με την ‘αναζήτηση θέσεων εργασίας’, μετράει παραπάνω από 3 χρόνια στην elite του τομέα του. Οι 15.000.000 θέσεις εργασίας που μπορεί κάνεις να βρει σε όλο τον κόσμο μέσα από τον υπολογιστή του, είναι κάτι που κάνει το neuvoo να θεωρείται ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φτιάξει κανείς την καριέρα του.
Γιατί το neuvoo.gr και όχι κάποιο άλλο site;
Η αναζήτηση σε πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες, εφημερίδες καθώς και γραφεία καριέρας έχει αρχίσει, σίγουρα, να κουράζει τον κόσμο. Στο neuvoo ο επισκέπτης μπορεί να βρει συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας από πολλά διαφορετικά sites. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης δεν χρειάζεται να έχει ανοιχτές παραπάνω από μία ιστοσελίδες, παρά μονό το site του neuvoo.
Και αν δεν βρω στην Ελλάδα αυτό που θέλω;
Τότε σίγουρα θα το βρεις στις άλλες 38 χώρες που το neuvoo έχει ανοίξει. Η ανεργία στην Ελλάδα είναι σίγουρα μεγάλη, και πολλοί είναι αυτοί που κοιτάνε την προοπτική του εξωτερικού για μια καινούργια σελίδα στη ζωή και τη καριέρα τους. Το Neuvoo έχει ανοίξει τις πύλες του σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική καθώς επίσης και σε χώρες όπως την Ιαπωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα… (alexiptoto)