Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

«Τα μαλλιά της κεφαλής του» χρωστά στο κράτος ο καστανάς που συνελήφθη;


Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί από τη σύλληψη του ηλικιωμένου καστανά...
στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν είχε ταμειακή μηχανή. Τα social media κάνουν... πάρτι με τον τρόπο που συνελήφθη ο γνωστός καστανάς, που εδώ και 30 χρόνια ψήνει κάστανα και καλαμπόκια στο ίδιο σημείο αφού επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους και τον συνέλαβαν σαν να επρόκειτο για επικίνδυνο κακοποιό. Στο σημείο βρισκόταν και γερανός, που σήκωσε το καρότσι και τα προϊόντα του ηλικιωμένου. Ωστόσο, το ερώτημα είναι πόσα χρωστούσε ο καστανάς και η Αστυνομία τον συνέλαβε;
Ο γνωστός καστανάς είναι ο κύριος Γιώργος Δήμου, ο οποίος χρωστάει στο ΤΕΒΕ, όπως είχε παραδεχτεί μιλώντας στην Καρφίτσα. "Χρωστάω στο ΤΕΒΕ 100.000€, έχω άδεια άλλα δεν μπορώ να κάνω την ανανέωση, δεν μου τη δίνει ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ζητάνε χαρτιά καταλαβαίνεις τι γίνεται. Δεν είχα... λεφτά να πληρώσω το ΤΕΒΕ 970€ κάθε δύο μήνες. Και στην εφορία χρωστάω άλλα 70.000, μας κυνηγάνε, αλλά... δεν φοβάμαι. Να... πεινάσω αποκλείεται!".

Τα χρέη του καστανά αγγίζουν τα 170.000 και μπορεί να μην πρόκειται για τα μεγάλα ψάρια που ψάχνει η κυβέρνηση ή που έστω επισημαίνει ότι αυτά θέλει να κυνηγήσει, αλλά δεν είναι και δίκαιο να συνεχίζει να πουλάει χωρίς άδεια ή χωρίς να πληρώνει τα χρέη του... (madata)