Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Καψούρης (διαρκώς) υπουργός χαρίζει κρατικά αυτοκίνητα στις γκόμενες!


Η ιστορία είναι παλαιότερη αλλά αποκαλυπτική για το πως αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί μας την άσκηση της εξουσίας.

Βρισκόμαστε στα μέσα της πενταετίας Καραμανλή και από το Μέγαρο Μαξίμου καλούνται δύο υπουργοί της κυβέρνησης, οι οποίοι λαμβάνουν οδηγία να παύσουν συγκεκριμένα στελέχη του υπουργείου τους καθώς και επικεφαλής ελεγχόμενων από τα υπουργεία τους Οργανισμών.  Οι υπουργοί αγνοούν τον Καραμανλή και κρατάνε τα διεφθαρμένα στελέχη στα πόστα τους... 

Όταν τους καλούν ξανά από το Μαξίμου να εφαρμόσουν την «οδηγία» δηλώνουν πρόθυμοι αλλά την επόμενη συνεχίζουν το βιολί τους μην ακουμπώντας τα συγκεκριμένα στελέχη.
Ο ένας υπουργός είχε σοβαρό λόγο για να κρατάει στη θέση του  το έναν εκ των δύο διεφθαρμένων: Είχαν στήσει φάμπρικα μέσω της οποίας ο υπουργός έκανε δώρα αυτοκίνητα-που προορίζονταν δήθεν για τις ανάγκες Οργανισμού-σε γκόμενες με τις οποίες ήταν καψούρης.
Ο Σαμαράς που πληροφορήθηκε πρόσφατα την συγκεκριμένη «δραστηριότητα» ζήτησε να ελέγχονται αυστηρά τα αυτοκίνητα που προορίζονται για την κάλυψη «αναγκών» Οργανισμών που βρίσκονται στην αρμοδιότητα συγκεκριμένων υπουργείων! (kourdistoportocali)
Ο άπαιχτος