Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Η μοιραία συνάντηση Ελένης – Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες βάφεται με αίμα…



Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες...
Η συνάντηση των δύο γυναικών θα πάρει μια τροπή που κανείς δεν περιμένει!
Η ζωή της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες δέχεται τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Από τη μία, πασχίζει για το καλό του συνεταιρισμού και τον άτυπο πόλεμο εναντίον του Δούκα και από την άλλη βλέπει για πρώτη φορά τις αδελφές της να διχάζονται και την άλλοτε δεμένη οικογένειά της να διαλύεται. Ωστόσο, και η προσωπική της ζωή είναι γεμάτη ανατροπές.
Ο Λάμπρος, μετά την αποκάλυψη ότι η Θεοδοσία έβλεπε κρυφά τον γιατρό Βασταρδή, είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της. Ο δάσκαλος επισκέπτεται δικηγορικό γραφείο και ενημερώνει τη Θεοδοσία για τις προθέσεις του και πως θα την αναγκάσει να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Ελένη μαθαίνει όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή του και ταράζεται. Θα φορέσει τελικά το δαχτυλίδι του Κυπραίου ή θα περιμένει το διαζύγιο του Λάμπρου.
Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, η Θεοδοσία βλέποντας την αδιάφορη στάση του Λάμπρου απέναντί της, έρχεται στα όριά της. Είναι θυμωμένη κι εξοργισμένη. Κι ενώ παλεύει με τους δαίμονές της, συναντάει τυχαία την Ελένη. Οι δύο γυναίκες έχουν μια έντονη συζήτηση και η συνάντησή τους θα βαφτεί με αίμα. Η Ελένη πέφτει από έναν γκρεμό και τραυματίζεται σοβαρά. Η Θεοδοσία είναι μάρτυρας του ατυχήματος αλλά βρίσκεται σε ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα. Να φωνάξει βοήθεια και να την σώσει ή να την αφήσει εκεί καθώς, εάν η Ελένη φύγει από τη ζωή τους, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Λάμπρο… (zappit.gr)