Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά για τον Μίκαελ Σουμάχερ…



Έχουν περάσει επτά χρόνια από την ημέρα που ο...
Μίκαελ Σουμάχερ, ο θρύλος της Formula 1, είχε το σοβαρό ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, κάνοντας σκι.
Από τότε, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, καθώς η εγκεφαλική ζημιά που υπέστη είναι τόσο σοβαρή, που ο Σουμάχερ δεν θα επανέλθει ποτέ.
Το περιβάλλον του Γερμανού πιλότου, από την πλευρά του, δεν διαρρέει την παραμικρή πληροφορία προς τον Τύπο, οπότε η μοναδική ενημέρωση είναι από φίλους τους.
Ένας εξ αυτών, ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος συνεργάστηκε στην Ferrari με τον Σουμάχερ από το 2003 έως και το 2006, αποκάλυψε τα τελευταία νέα της πορείας της υγείας του θρύλου της Formula 1 και δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας.
«Ξέρω πως είναι ο Μίκαελ. Έχω πληροφορίες. Η σχέση μας ήταν πάντοτε στενή. Δεν γνωρίζω τόσο καλά την σύζυγό του, την Κορίνα, επειδή δεν ερχόταν σε αγώνες. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι μια κατάσταση καθόλου εύκολη. Αυτή την στιγμή, είναι σε μια πολύ δύσκολη φάση και πρέπει να σεβαστούμε τον ίδιο και την γυναίκα του», δήλωσε στο Fox Sports Brazil ο Φελίπε Μάσα.
«Η οικογένειά του δεν θέλει να δίνει λεπτομέρειες, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Κάθε μέρα προσεύχομαι ώστε να γίνει καλύτερα και να εμφανιστεί ξανά στις πίστες για να δει τον γιο του να αγωνίζεται. Προσεύχομαι να γίνει μια μέρα αυτό», κατέληξε ο Βραζιλιάνος πιλότος.
Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, Mick, αγωνίζεται στην Formula 2 και μέσα στην επόμενη διετία, αν κυλήσουν όλα ομαλά, δεν αποκλείεται να τον δούμε στα κόκπιτ κάποιας ομάδας της Formula 1… (aftodioikisi.gr)