Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε…
Όσοι έχουν δοκιμάσει ελληνικό
παγωμένο καφέ, δεν
τον αλλάζουν ποτέ…
Ο παγωμένος ελληνικός καφές λέγεται Frio και
μπορείτε να τον φτιάξετε εύκολα μόνοι σας.
Ψήνεις ένα διπλό ελληνικό,
τον περνάς από το φίλτρο του γαλλικού για να φύγει το κατακάθι και αφού ρίξεις
στη συνέχεια δύο-τρία παγάκια μέσα (μπορείς να τα χτυπήσεις κιόλας για να τα
κάνεις θρύμματα), επιλέγεις αν θες γάλα (ιδανικά φρέσκο και χτυπημένο) και
ζάχαρη… (ienimerosi)