Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Γιορτή για τον μαζικό αθλητισμό… ο 11ος Ηράκλειος Λαϊκός Δρόμος


Μικροί και μεγάλοι, εκατοντάδες Ηρακλειώτες, έτρεξαν...
στον 11ο Ηράκλειο Λαϊκό Δρόμο που διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να προωθήσει το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε, για να κάνει τους πολίτες συμμέτοχους στην χαρά του ερασιτεχνικού, του μαζικού Αθλητισμού. Μπορεί να κρατήθηκαν χρόνοι, μπορεί να απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στους πρώτους, όμως πραγματικοί νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν καθώς μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν από την συχνή γυμναστική, από την αγάπη για την άθληση.
Οι δρομείς έτρεξαν σε κατηγορίες κάνοντας τον γύρο της οδού Κουντουριώτου - Βενιζέλου: παιδιά δημοτικού, παιδιά γυμνασίου, λυκείου και μεγάλα παιδιά από 18 ετών έως 70...
Κάποιοι τερμάτισαν με σπριντ, κάποιοι με τζόκινγκ, άλλοι… περπατώντας, όλοι όμως ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους, η οποία έκρυβε και μια έκπληξη καθώς όλοι όσοι έτρεξαν μπήκαν στην κλήρωση για 40 δερμάτινες μπάλες ποδοσφαίρου.

«Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια πόλη φιλική στον κάτοικο, με ελεύθερους χώρους, με χώρους πρασίνου, στην οποία μεγάλοι και παιδιά θα μπορούν οπότε θέλουν να κάνουν βόλτα, να παίζουν, να τρέχουν. Συχνά το κάνουμε και όλοι μαζί για να στείλουμε μήνυμα ότι το Ηράκλειο αγαπά τον Αθλητισμό, αγαπά την γυμναστική. Ραντεβού του χρόνου στον 12ο Ηράκλειο Δρόμο», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.