Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Σε επέμβαση αφαίρεσης γυαλιών ηλίου υποβλήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης!!!


Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των γυαλιών ηλίου...
από το πρόσωπο του υποβλήθηκε τα ξημερώματα ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δημοφιλής μάνατζερ και Δήμαρχος Μαραθώνα φορούσε συνεχόμενα τα γυαλιά ηλίου εδώ και δύο χρόνια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην όρασή του.
Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε λίγες ώρες αργότερα, ο προσωπικός πλαστικός χειρουργός του Δημάρχου εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας: «Ο Ηλίας είναι καλά. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να διακρίνει καλά ανθρώπους με τροπικό μαύρισμα.»
«Τις τελευταίες εβδομάδες δεν έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη και το ξύρισμα είχε γίνει μια επώδυνη διαδικασία με απρόβλεπτες συνέπειες. Ευτυχώς τώρα είναι καλά, υπολογίζουμε πως θα μπορέσει να ξαναφορέσει γυαλιά κανονικά στο τέλος του 2016» πρόσθεσε.
Συνεργάτες του κ. Ψινάκη ανέφεραν ότι ο Δήμαρχος δεν θα απουσιάσει από τα δημοτικά συμβούλια, αφού θα συμμετέχει με τηλεδιάσκεψη στην οποία θα έχει την επιλογή mute όταν μιλά δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, ενώ στις οθόνες θα εμφανίζεται μία κουκλίτσα.
Εν τω μεταξύ, πλαστικοί χειρουργοί μίλησαν στο Βατράχι για την κρίση που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους: «Η κρίση μας έχει πλήξει πολύ. Παλιότερα δεν τολμούσε να βγει τηλεπαρουσιάστρια έξω για ποτό αν δεν περνούσε για ένα μποτοξάκι. Τώρα έρχονται μόνο πριν από τα τηλεοπτικά βραβεία» μας είπε γιατρός που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος.

«Έχουμε φτάσει σε σημείο να προσφέρουμε για κάθε δύο ανορθώσεις στήθους δώρο μία λιποαναρρόφηση αλλά και πάλι η ζήτηση είναι πεσμένη. Ευτυχώς που υπάρχει η Ζωή Λάσκαρη και ο Γιάννης Φλωρινιώτης και συντηρούν τον κλάδο» πρόσθεσε.