Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Οι σκηνές σεξ που έκαναν τον Στρος Καν να βγει... από τα ρούχα του!!! (video)


Μηνύσεις αναμένεται να καταθέσει ο άλλοτε Μιστερ Δ.ΝΤ, Dominique Strass-Kahn στους υπεύθυνους της ταινίας «Welcome to New York" η οποία αναφέρεται στην υπόθεση του "Sofitel", που προκάλεσε την πτώση του τότε γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και έβαλε τέλος στις πολιτικές του φιλοδοξίες.

πτώση του τότε γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και έβαλε τέλος στις πολιτικές του φιλοδοξίες.
Η ταινία εστιάζει στη σουίτα του ξενοδοχείου Sofitel, εκεί όπου η καμαριέρα του ξενοδοχείου φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Ντομινίκ Στρας-Kahn. Ο σκηνοθέτης της ταινίας παρουσιάζει έναν φιλήδονο Στας-Khan, που επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια και παραδίδεται στα πάθη που του κατέστρεψαν την καριέρα.
Παρά το γεγονός ότι τα ονόματα στην ταινία έχουν παραποιηθεί-πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, οι παραγωγοί του φιλμ υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι του πρώην "Μίστερ Δ.Ν.Τ" έχουν βάλει εμπόδια στην πορεία του φιλμ.
Στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Abel Ferrara, πρωταγωνιστεί ο Gerard Depardieu και είχε κάκιστες κρητικές μετά την προβολή της στο Φεστιβάλ των Κανών, αναφέρθηκε με σκληρά λόγια ο δικηγόρος του Strass-Kahn, Jean Veille, χαρακτηρίζοντάς την «ένα σκ @ τό, μία κουρ @ δ @ σκύλου ", που περιλαμβάνει και" μία πλευρά αντισημιτισμού "... (News247)