Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Μελισσανίδη εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου»!!!


Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Ελεύθερου Τύπου» βρίσκεται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης...


Το διαζύγιο ανάμεσα στον Αλέξη Σκαναβή και τον Δημήτρη Μπενέκο, άνοιξε το παιχνίδι της εισόδου, τρίτου παίκτη στην εφημερίδα που ίδρυσε ο Άρης Βουδούρης. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο, ακόμη δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη που να δείχνει ότι οδηγούμαστε σε γάμο.
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα ήθελε επί των ημερών του, να βρεθεί προ οικονομικού αδιεξόδου η εφημερίδα που κυριαρχεί επί χρόνια στον χώρο της κεντροδεξιάς.
Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι την κρίσιμη στιγμή θα υπάρξει παρέμβαση από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal του «Ελεύθερου Τύπου» με τον εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη.
Στο πλαίσιο των παρασκηνιακών επαφών, τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξε συνάντηση για το θέμα της αγοροπωλησίας του "Ελεύθερου Τύπου", μεταξύ ανθρώπων της εφημερίδας, και του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Δημήτρη Σταμάτη.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις επαφές των τελευταίων ημερών παίζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος Χαρβαλιάς, ο οποίος διατηρεί ανοικτό διαύλο επικοινωνίας προσωπικά με τον Αντώνη Σαμαρά... (parapolitika)