Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Δονητής! Ο εργοδότης που πληρώνει €30.000 το χρόνο… και ικανοποιεί!!!


Για την Νατ Γκάρβεϊ, η δουλειά είναι και ευχαρίστηση...
Η Γκάρβεϊ εργάζεται για λογαριασμό εταιρίας που πουλάει σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα μέσω διαδικτύου και ο ρόλος της είναι να δοκιμάζει τα νέα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση. «Η δουλειά μου είναι ευχάριστη, διαφορετική και καλύπτει τις ανάγκες μου. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Sun.


Όπως ανέφερε, έχει δοκιμάσει περισσότερα από 1000 σεξουαλικά παιχνίδια στα 2 χρόνια που εργάζεται στην εταιρία, καθώς και σέξι κοστούμια και εσώρουχα που «ανεβάζουν το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα». Μάλιστα, πληρώνεται αδρά για να κάνει το κέφι της, καθώς ο μισθός της ανέρχεται στις 25.000 λίρες – σχεδόν 30.000 ευρώ – ετησίως.
Μάλιστα, αστειευόμενη, αλλά ειλικρινής, η Γκάρβεϊ είπε: «Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εγώ έχω ανάγκες. Χάρη στη δουλειά μου, κάνω κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, αλλά πληρώνομαι κιόλας, ενώ έχω και τσάμπα δονητές. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δοκιμάσω ένα νέο προϊόν, να το βαθμολογήσω και να γράψω μια αναφορά με τα σχόλιά μου. Είναι παιχνιδάκι. Όλες οι φίλες μου θεωρούν ότι έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο».
Πηγή: blog.gr

…η ανεργία σκοτώνει, ότι το σεξ πληρώνει!
Ο μπάρμπα Γιάννης