Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Τι πιστεύουν πραγματικά τα ζώδια για την Αστρολογία;



Δεν θα σου πουν όλα τα ζώδια την αλήθεια...
Πριν ξεκινήσεις κουβέντα για την αστρολογία, διάβασε αυτό.
Κριός: Δεν έχει ιδέα από αστρολογία. Ωστόσο, πιστεύει σε αυτήν επειδή είναι πολύ περίεργος και τόσο φιλάρεσκος που θέλει να μαθαίνει καινούρια πράγματα για τον εαυτό του.
Ταύρος: Λογικά, τρομάζουν πολύ με την αστρολογία, αλλά επειδή τους αρέσει να φαντασιώνονται, ασχολούνται με αυτήν. Προσοχή όμως οι Ταύροι έχουν αποθηκεύσει στον μυαλό τους τα ζώδια εκεί που έχουν και τη χειρομαντεία. Μην τους μιλήσετε ποτέ σοβαρά για την αστρολογία, θα σας μισήσουν.
Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι ακροβατούν μεταξύ του εγωισμού τους και της ανάγκης τους να πιστέψουν στα ζώδια. Από τη μία θα τους ακούσεις να παραπονιούνται για τα στερεότυπά των Διδύμων και από την άλλη θα σ’ τα επιβεβαιώνουν καθημερινά.
Καρκίνος: Ο Καρκίνος πιστεύει υπερβολικά στην αστρολογία. Πιθανότατα είναι αστρολόγος. Αν δεν είναι αστρολόγος, είναι αυτός ο φίλος που θα σου πει “Έχω ένα πρόγραμμα που σου φτιάχνει τον αστρολογικό σου χάρτη, πάρε τη μαμά σου να ρωτήσεις τι ώρα γεννήθηκες – τι εννοείς δεν ξέρεις τον ωροσκόπο σου;”
Λέων: Δεν θα χάσουν ευκαιρία να πουν ότι είναι Λέοντες. Στο facebook, σε ένα ερωτικό ραντεβού, στους φίλους για να δικαιολογήσουν την χθεσινοβραδινή τους πολυλογία, σε συνέντευξη για δουλειά, στον εαυτό τους. Η συχνότητα αναφοράς στο ότι είναι Λέοντες αυξάνεται εκθετικά στην περίπτωση όπου έχουν ωροσκόπο Λέοντα.
Παρθένος: «Τι εννοείς ότι δεν πιστεύεις στις καθημερινές προβλέψεις, αλλά πιστεύεις σε κάποια γενικά χαρακτηριστικά, ακούγεσαι σαν πιστός που πάει στην εκκλησία μόνο το Πάσχα». Κλασική κουβέντα που θα ακούσεις από Παρθένο.
Ζυγός: Ισορροπημένα πράματα. Πιστεύουν στην αστρολογία, διαβάζουν τις καθημερινές τους προβλέψεις, πιστεύουν στα γενικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν το βλέπουν σοβαρά. Το βλέπουν σα χόμπι και δεν τους νοιάζει όταν κάποιοι βρίζουν τα ζώδια. Αρκεί να μην βρίζουν το Ζυγό.
Σκορπιός: Άλλο ένα ζώδιο που έχει να αντιμετωπίσει τα στερεότυπα του κόσμου. Οπότε και γίνεται αμυντικός και προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει γιατί είναι παρεξηγημένο ζώδιο. Τελικά γίνεται επιθετικός γιατί τα παίρνει όλα κατάκαρδα. Το βράδυ το μετανιώνει και κλαίει σε εμβρυακή στάση.
Τοξότης: Από τη φύση τους ελεύθεροι δεν μπορούν να δεσμευτούν με μία ιδέα και συγκεκριμένα την ιδέα της αστρολογίας. Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται για το δικό τους ζώδιο, πιστεύουν. Θα τους ακούσεις να λένε: « Εμ, έτσι τα καταφέρνουμε εμείς οι Τοξότες»
Αιγόκερως: Θα συζητήσει για τα ζώδια βάζοντας μπροστά το «Λένε για.. τον[πρόσθεσε ζώδιο]…». Τους αρέσει να ακούνε τι έχουν να πουν οι άλλοι για τα ζώδια αλλά ενδόμυχα θα σε κρίνουν.
Υδροχόος: Ζώδιο που δεν θα μπορούσε να ενδιαφέρεται λιγότερο για την αστρολογία. Έχουν, όμως, μάθει μέχρι και για τον αστρολογικό τους χάρτη και μιλάνε ατελείωτες ώρες για την αστρολογία σε σημείο που κουράζουν και τον ίδιο τους τον εαυτό. Ίσως αρχίσουν να πιστεύουν, αν ένα άτομο που περνάνε χρόνο μαζί και το εκτιμούν, πιστεύει.
Ιχθύες: Αρχίζουν να σου μιλάνε για εσένα και το ζώδιο σου σαν μια άλλη Λίτσα Πατέρα. Στο τέλος της συζήτησης θα συνειδητοποιήσεις ότι αναφέρονταν ή σε άλλο ζώδιο ή στα κινέζικα ζώδια. Είχαν απλά μία επιφοίτηση... (exodos24.com)