Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Οι κλώσες οι ανέραστες…

Τις μάζεψα όλες τις κλώσες από τη γειτονιά που γνωρίζουνε  πολλά, για να μας πουν πως και τι θα μας συμβεί, στη εβδομάδα που ακολουθεί…

Αυτές που ανέραστες μια ζωή τα θέλουν όλα στο πι και φι, αλλά σε κάνουν να γελάς με τις εμμονές που τους έχουν καρφωθεί στο μυαλό, για τα καλά.

Για όλα έχουν άποψη, για όλα έχουν γνώμη, απορώ πως δεν έχουν συναινέσει μαζί τους οι πολιτικοί ακόμη!


Η Χάιδω αστέρι στ’ αθλητικά, η Κρυστάλλια σε θέματα κοινωνικά, για να ακολουθούσουν η γάτα η Αμαλία στην πολιτική και   η Αγλαΐτσα στα media και σε ότι άλλο κουλό κυκλοφορεί, κάνοντας σήμερα μια κουβέντα αναγνωριστική!

«Να είσαι καλά Κατίνα μου που από αυτό το βήμα μας δίνεις τη δυνατότητα να μας ακούσουν καμιά δεκαριά νοματαίοι», μου είπε η Αγλαΐτσα πίνοντας τον καφέ της και ανάβοντας το τσιγάρο, βάζοντας παράλληλα το ένα πόδι πάνω στο άλλο.

«Ναι, ναι. Να πω και γώ το δικό μου τον καημό, που ο Ντομινίκ με έκανε τα βράδια να παραμιλώ. Να κάνω σταυρούς στην Παναγία, να τον ελευθερώσει και να τον φέρει στη χώρα μας έστω για μια βραδιά. Προσκύνημα να γίνει λαϊκό και γώ το Γιωργάκη θα τον ξανακάνω πρωθυπουργό», φώναξε η Αμαλία χουφτώνοντας τα στήθια της, για να λάβει δυο απανωτά φάσκελα από τη Χάιδω, που με τον «ταξιδευτή» έχει φάει σκάλωμα μεγάλο!

«Τι λες μωρή ξενέρωτη που θα τον βγάλεις πάλι. Δε βλέπεις που μας άφησε ξεβράκωτες; Επάνω στην Ακρόπολη έχει σκοπό να πάει, τα νέα μέτρα να μας πει, με της μάνουλας του την ευχή τη νέα Μεγάλη Τρίτη που θα μας βρει».

«Τι θες να κάνω πρωθυπουργό τον Αντωνάκη που μέχρι και τη φράντζα στο μαλλί την κάνει δεξιά; Που λέει όχι στη συναίνεση και έχει κάνει το κόμμα του γυαλιά καρφιά; Ε;» τη ρώτησε, για να μεσολαβήσει η Κρυστάλλια και να πει τα δικά της…

«Κορίτσια αφήστε τα χαζά, υπάρχουν θέματα πιο σοβαρά. Θα πέσει κλάμα στο “Νησί” και στου Πρετεντέρη την Ανατροπή. Η χώρα τέτοιο πόνο δε βαστά και φοβάμαι ότι θα έχουμε ακραία φαινόμενα εθνικής κατάθλιψης. Πρέπει να συγκροτηθούμε και να βρούμε λύση, πριν μας την πέσει ο Πεταλωτής, όπως έκανε στου MEGA τις ειδήσεις».

«Σιγά μην κλάψω για το Μάϊνα ή για τον Πρετεντέρη, τώρα που φεύγει από την πράσινη ακτή το Βραζιλιάνικο κοπέλι. Ζιλμπέρτο του φωνάζαμε, αργούσε βέβαια να γυρίσει γιατί είχε ένα πρόβλημα με τον άξονα, αλλά όταν γύριζε, όταν γύριζε, έπαιρναν φωτιά τα κορμιά μας», πρόσθεσε με αναστεναγμούς η Χάιδω!

«Και τι θα γίνει βρε κορίτσια; Που θα πάει η ιστορία;» τις ρώτησα.
«Εις αύριο τα νεώτερα γλυκιά μου. Βλέπεις ολόκληρη κυβέρνηση δεν βιάζεται, θα βιαστούμε εμείς; Όποιος βιάζεται, τρώει τα μούτρα του»!


Το “magazine” της Κατίνας