Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Τζολί, όπως… Νταλάρας!!!


Η επίσκεψη της χολιγουντιανής σταρ Αντζελίνα Τζολί ...
στη χώρα μας όπως είναι φυσικό βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, αφού ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να την καλύψουν, ενώ το αδιαχώρητο έγινε στο λιμάνι του Πειραιά όταν οι πρόσφυγες αντιλήφθηκαν την παρουσία της.
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη στην ιστοσελίδα της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών φιγουράρουν συνολικά εννέα εγγεγραμμένες προσωπικότητες, με τη διάκριση του «πρέσβη καλής θέλησης για τους πρόσφυγες».
Ωστόσο, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο η Αντζελίνα Τζολί να εμφανίζεται ανά τον κόσμο. Εκτός όμως από την όμορφη ηθοποιό, στην ιστοσελίδα αυτή είναι και η υψίφωνος Μπάρμπαρα Χέντριξ.
Το όνομα που ομολογουμένως μας εξέπληξε ήταν αυτό του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση του καταλόγου. Με δύο λόγια ο κ. Νταλάρας είναι ομόλογος της κυρίας Τζολί.

Παρόλο που τον έχουμε εδώ, ουδείς τον φώναξε, ενώ κάνει την ίδια δουλειά με τη χολιγουντιανή ηθοποιό, στα χαρτιά τουλάχιστον. Και το σημαντικότερο, η κυρία Τζολί ούτε καν ζήτησε να συναντηθεί μαζί του, έτσι, για να συντονίσουν τις ενέργειές τους για την ανακούφιση των προσφύγων… (paraskhnio)