Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σπαγγέτι με μπρόκολο και μουστάρδα...


Ένα ονειρεμένο φαγητό, για απαιτητικούς καλοφαγάδες και συλλέκτες γεύσεων…



Υλικά
500 γρ. σπαγγέτι
500 γρ. μπρόκολο
2 μεσαία κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. κάπαρη
2 σφηνάκια λευκό κρασί
2 κ.σ. λάδι
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Πλένουμε το μπρόκολο και το κόβουμε σε κομματάκια και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό (να παραμείνει τραγανό).
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το μισό προσθέτουμε την κάπαρη τη μουστάρδα και το μπρόκολο.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε προσεχτικά να μη διαλυθεί το μπρόκολο. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι… (madeincreta)