Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

«Θεατρικό Εργαστήριο Ενηλίκων» από την ΚινητοΠοίηση



Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ. – 10 μ.μ.

ΚινητοΠοίηση: Ακακιών 52, 15125 Μαρούσι
Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας…
                                                                   Κάρολος Κουν
Το θέατρο είναι ανάγκη, είναι αυτοέκφραση κι απελευθέρωση, επικοινωνία κι άνοιγμα προς τον άλλον. Είναι παιχνίδι, δράση και αντίδραση, αρσενικό και  θηλυκό, περίπλοκο κι απλό μαζί… Το θέατρο είναι και πειθαρχία, τεχνική, λειτουργεί με νόμους και κανόνες. Είναι η χαρά της δημιουργίας.
Ελάτε να παίξουμε μαζί σε ένα εργαστήριο θέατρου για ενήλικες, να αφηγηθούμε μια ιστορία με το σώμα μας, να ταξιδέψουμε μέσα από ρόλους και μύθους και, γιατί όχι, να αφηγηθούμε και την δική μας ιστορία…
Το εργαστήριο απευθύνεται σε  όλους όσους θα ήθελαν να εξερευνήσουν, δουλεύοντας ατομικά και ομαδικά, εισαγωγικές τεχνικές θεάτρου και ποικίλους τρόπους προσέγγισης ενός ρόλου.  Ο  πρώτος κύκλος του εργαστηρίου το τρίμηνο Οκτωβρίου -Δεκεμβρίου 2019 θα καταλήξει σε μικρές παρουσιάσεις από τους συμμετέχοντες .
Συνιστάται για τους συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου.
Tην Παρασκευή 11 Οκτώβρη θα γίνει ένα ΔΩΡΕΑΝ εργαστήριο και μετά μέχρι τις 10 Γενάρη θα ακολουθήσουν 12 συναντήσεις σε διαστημα 3 μηνών!
Η συμμετοχή καθε μήνα είναι στα 35 ευρω /ατομο και δύναται η δυνατότητα προπληρωμής και των 12 συναντήσεων στα 90 ευρώ εφάπαξ.
Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας για το δωρεαν εργαστήριο στο info@kinitopiisi.com και στο τηλέφωνο 210-6821755 6909972272 (Βασιλική Καλπάκη)